Staalconstructie

Bent u de aannemer of de staalbouwer van hallen, stallen en andere panden? Dan werken wij graag met u samen bij de realisatie van nieuwe projecten. Als montagebedrijf hebben we veel ervaring met het monteren van staalconstructies voor grote en kleine projecten. Van kleine aanbouw tot reusachtig logistiek centrum.

We zijn bedreven in de montage. Uit ervaring weten we dat het de kunst is om bij grote projecten even zorgvuldig te zijn als bij kleine projecten. U kunt dat onze mensen toevertrouwen. Voor veel vaste opdrachtgevers is een reden om keer op keer onze montageploegen in te zetten.

En wat handig is: kleine aanpassingen aan het staal doen we zelf. Is er een balk te lang of ontbreekt er een gat? Wij hebben las-, frees- en snijmachines bij ons, zodat we dit ter plaatse kunnen oplossen.

Behalve de montage kunt u ook de complete staalconstructie aan ons uitbesteden. Wij zorgen dan voor het vervaardigen van de spanten, inclusief het conserveren en het transport naar de bouwlocatie. Daar zorgen wij voor een snelle en vakkundige montage.